vvkr lid

Vakantiecafe.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleinschalige, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Deze ervaringsdeskundigen, de leden van de VvKR, staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Klanten reizen in kleine groepen of op individuele basis en overnachten in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties.

De reisspecialisten, zoals wij, onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere 
trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. Zij vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan het VvKR reisportaal, waar je zoekt op bestemming of reisthema is dan ook de perfecte start van jouw vakantie.

Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zoals de STO, GGTO en of SGR/SGRZ garantieregeling. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de touroperator waar je jouw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken!

Klik hier om direct naar de informatie van Vakantiecafe.nl te gaan.
Klik hier voor algemene informatie omtrent de VvKR.