reviews

Marijke de Jong eigenaar at Solution Trainingen 10 juni 2018

Pauline heb ik leren kennen als een enthousiaste onderneemster, die alles uit de kast haalt voor haar klanten. Naast haar vakkennis weet zij wat haar klanten wensen en helpt ze hen op een professionele wijze bij de keuze van hun reis.Daarnaast is ze zeer creatief en oplossingsgericht.

 

Sander Koele Owner, Dive and Travel mei 2018

Pauline heb ik leren kennen als een enthousiaste onderneemster, die alles uit de kast haalt voor haar klanten. Naast haar vakkennis weet zij wat haar klanten wensen en helpt ze hen op een professionele wijze bij de keuze van hun reis.Daarnaast is ze zeer creatief en oplossingsgericht.

 

Fred Falkena Product Manager at BBI Travel 4 maart 2018

Pauline is een enthousiaste en ervaren reisagente die weet waar ze het over heeft. Ze is zeer innoverend en bijzonder klant- en service gericht.

 

Monique Hemmink Owner, Hemminkways 01 maart 2018

Pauline is zeer gedreven en klantgericht. Ze doet haar uiterste best om de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen en is een zeer enthousiast mens.

 

Marleen van Griensven Founder at Puurenkuur Wellness Reizen Wereldwijd 5 februari 2018

Pauline ken ik als een gepassioneerde vakvrouw die oog heeft voor detail, tot het uiterste gaat voor haar klanten en zeer veel kennis en ervaring heeft. Ik werk graag met haar samen!

 

Vincent Hekkert Director Business Development bij EurAm 21 december 2017

Ik ken Pauline als een gedreven persoon. Iemand die nieuwe ontwikkelingen als social media, etc. omarmt. Iemand die altijd op zoek is naar samenwerking. Naar kennis delen. Haar initiatief “The Travel Stars” is simpelweg fantastisch.

 

Nannet van der Ham Reset Jezelf! author and life changer 28 september 2017

Pauline Dukker vertegenwoordigt mijn Spirit retreats in Spanje. Vanaf 2009 zetten wij samen retraites neer waarbij Pauline al het logistieke werk en de verkoop op zich neemt. Zij doet dit naar mijn volle tevredenheid. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij geeft haar volle aandacht aan onze projecten. Top!

 

Ed Smit Verbinder #AchterhoekBIZniZZ Club #Uitgever #AchterhoekBIZ Magazine #Ondernemer #Buro Achterhoek 27 oktober 2017

Ik heb Pauline leren kennen als een vakvrouw die begrijpt waar het over heeft. Een oude rot in het vak. Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt. Het was altijd erg prettig werken met Pauline.

 

Vincent van Breugel Project Management Office Lidl Nederland 26 mei 2017

“Vakantiecafe heeft op verzoek van de Personeelsvereniging van Valori een weekend naar Luxemburg georganiseerd.

De doelstelling was om een gevarieerd programma aan te bieden aan de collega’s inclusief partners. In dit weekend stond gezellig samenzijn en een gevarieerd programma met voldoende keuze tussen cultuur, sport en vrije tijd centraal. Vakantiecafe heeft onze wensen zorgvuldig vertaald naar een uitstekend hotel, goede restaurants en een erg interessant programma.

De Personeelsvereniging bedankt Pauline Dukker voor alle goede zorgen en het enthousiasme waarmee ze de zaken aanpakt! Geen vraag is teveel en de service van Vakantiecafe staat op hoog niveau.

Met dank aan Vakantiecafe is de lat voor het volgende jaar te organiseren weekend weer hoger komen te liggen!”

 

Sandrina Bokhorst Owner Persoonlijk Rome programmamaker en inspirator 30 september 2017

with her unstoppable energy she will find the best solutions for your demands. Quick, reliable, creative and alsways with a keen eye for the situation of the clients. She is honest and sharp in business, has a talent for networking and above all: she is temendously fun to work with!!

 

Klaas-Jan van Woerkom Senior Editor at Reismedia BV | Luchtvaartnieuws.nl 16 april 2017

Ik heb Pauline leren kennen als een zeer gedreven vakvrouw. Passie voor het reisvak, scherp in het signaleren van en reageren op trends en bovenal iemand die zich graag laat zien op bijeenkomsten binnen de branche. Ook kijkt ze over haar grenzen heen door nadrukkelijk samenwerking te zoeken met vakgenoten om samen te brainstormen over ontwikkelingen binnen het vak. Daarnaast is Pauline een bijzonder sociaal ingesteld persoon, nooit verlegen om een drankje en een praatje!

 

Anne Marten Naessens Een comfortabele Hide-Away direct aan zee! bij ‘De Strand Suite’ 15 april 2017

Ik heb Pauline leren kennen als een gedreven vakvrouw en een non-conformist met een geheel ‘eigen’ en verfrissende blik op de wereld.

 

Nerja – Spanje – 2013 Familie van Dongen Appartement Felix – Oasis de Capistrano, Spanje

Heel leuk appartement en de omgeving is supermooi. De buurt van het appartement was zeer mooi en rustgevend.
Alles wat we nodig hadden was binnen handbereik.
De mensen in de buurt waren vriendelijk en tranquilo.
Het voelde ook veilig aan voor de kinderen.
We hadden wat problemen met de wasmachine (deze konden wij niet aankrijgen). Later was dit uitgelegd. Een bepaald stopcontact moest gebruikt worden, vandaar.
Later kwam iemand van beheer en vertelde aan ons op een donderdagochtend dat er wat mis was met de wasmachine… We kregen een beetje de indruk dat wij dat gedaan hadden, maar hem verteld dat we hier niks vanaf weten. Er zou getrokken zijn aan de wasmachine waardoor hij een bepaald geluid maakte. Maar de wasmachine doet het gewoon en we hadden nergens last van. Niks meer van gehoord daarna.
We hebben zelf wat spullen achtergelaten voor de eigenaar. Koffie, drank, luchtbed en waterpistooltjes etc ter compensatie van een oude parasol die we per ongeluk hebben achtergelaten op het strand. Verder hebben we leuke reisjes gemaakt naar Malaga, Fuengirola, Granada, Al Municar, Druipsteen grotten van Nerja en Nerja city (beach) waren uitzonderlijk.

 

24 juli 2013 Rob en Jacqueline Schepers Rondreis Rome – Zagarise en Sicilie

Alles was in orde bij ons, zeker de laatste twee weken van de vakantie. Zagarise was een warm welkom met een fles gekoelde wijn en een dikke kus van Marie die blij was ons weer te zien.
Wederom een verwennerij om daar te zijn. Zeker na het drukke Rome.

Sicilië was ook helemaal naar wens, lieve mensen veel privacy en een prachtig uitzicht op de Etna.

 

5 augustus 2013 Klaske van Meren Castil de Zalia, Alcaucin

vlucht ging allemaal prima
autohuur was wat moeilijker. firefly zat niet in de grote hal op luchthaven maar gang doorlopen na de grote hal en dan in de garage zat de desk.

verder accommodatie zelf was fantastich. heerlijk huisje, heerlijk zwembad met grote ligweide alleen het nadeel was dat het een weg ernaar toe met scherpe bochten en geen verlichting was en bovendien een heel steil weggetje naar het complex wat men met zware belading problemen mee hebt.

er zijn geen restaurantjes in omgeving en dus niet makkelijk om ‘s avonds uit eten te gaan als je niet in het donker naar huis wil rijden.

het ligt op een andere berg dan Alcaucin dus absoluut niet naast het dorpje, ook even belangrijk om te weten.

 

25 juli 2013 Familie R. de Jong Los Castillejos, Spanje

het was echt een topweek!wat een waanzinnig mooi dorpje. We hebben een auto erbij gehuurd en waren in een kwartiertje op het strand.

We haddden een huis goed gelegen in het dorpje met prachtig uitzicht over het blauwe stuwmeer en de bergen. de kinderen hadden het super naar hun zin in het zwembad.

Dank voor de goede zorgen en een mooie vakantie in Castillejos!

Volgend jaar absoluut weer…..