ggto lid

De Stichting GGTO staat voor jou garant, indien Vakantiecafe.nl in financieel onvermogen komt, om jouw reeds betaalde reissom terug te ontvangen. Dit kan zijn vóór jouw vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens jouw verblijf je terugreis te vergoeden, indien Vakantiecafe.nl als gevolg van financieel onvermogen hier niet meer voor kan zorg dragen.

De garantiedekking geldt alleen voor pakketreizen, waarbij minstens 2 van de volgende reiselementen inclusief de reis is tw. vervoer, verblijf en aanvullende diensten.

Door ons wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van €15,- euro per boeking in rekening gebracht aan jou, als consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Het is dus heel belangrijk dat je bij het boeken van jouw vakantie kijkt of de betreffende touroperator aangesloten is bij een garantiestelling zoals de GGTO of SGR. Dit zie je aan het GGTO-logo, die een aangesloten instantie mag gebruiken. Omdat Vakantiecafe.nl erkend lid is van de GGTO weet je dus dat jouw reservering bij ons in goede handen is. Vakantiecafe.nl is sinds 2018 GGTO lid onder GGTO-nummer 1571. 

Klik hier voor de Garantieregeling van de GGTO.

Graag verwijzen wij je naar https://www.stichting-ggto.nl voor meer informatie over de GGTO.